Responsive image no-gutters

OM STADSLOPPET RONNEBY

Info

Stadslopp på 10 km med start kl. 20.00 den 13/6 där den största delen består av asfalt men även lite grus- och stenbeläggning. Loppet har start- och målgång i Ronneby Brunnspark under kvällen på Ronneby Stadsfest.

Banan sträcker sig från Brunnsparken, längs båda sidor på Ronnebyån, genom centrum/torget/gågatan, upp till Bergslagen/Ronnebys kulturkvarter, vidare förbi gamla vattentornet innan banan vänder tillbaka till Brunnsparken och målgång. Banan är av en ganska flack karaktär den första halvan för att sedan bli mer kuperad efter passeringen i centrum.

Loppet är en riktig familjefest där man kan välja att springa själv eller i lag (förstafemman). Mer om förstasfemman här.

Stadsloppet Ronneby är en del av Ronneby stadsfest och i anmälningsavgiften ingår inträdet till Stadsfesten. Mer om Ronneby Stadsfest här. Inne på Ronneby Stadsfest finns mat att köpa, kylda drycker och riktigt bra band att lyssna på. Prisutdelningen sker på scen 22.00.

Omklädningsrum och duschar finns i direkt anslutning till Ronneby Stadsfest.

För er som vill boka övernattning så ligger Ronneby Brunnshotell inom Brunnsparksområdet och i anslutning till detta finns även äventyrsbadet Brunnsbadet samt SPA. För att boka hotellpaket tryck här.
 

Utrustning

Kläder efter väder samt normala asfaltskor
 

Kommande tävling

Ronneby Stadslopp 13/6 20.00
 

Anmälan

Anmälningslänk
 

Resultat

Resultat 2020
 

Team Förstafemman

En tävling i tävlingen där man anmäler 5 st deltagare i företaget/kommunen/kompisgänget. Här anmäler man 5 st deltagare men betalar endast för 4 st. För att vinna förstafemman ska ni ha den bästa/lägsta totaltiden för er 5 deltagare tillsammans. Varje deltagare är med som vanligt i tävlingen och kan även vinna individuellt. Priser utgår till hela prispallen i lagtävlingen. Vinnaren får ett vandringspris och behåller äran under ett helt år.
 

Hotellpaket, boende

Länk till Ronneby Brunnshotell samt bilder spa och brunnsbad
 

Ronneby Stadsfest

Länk till stadsfesten
 

Bilder


 

Kontakt

Mail, telefon